Прилад приймально-контрольний «Лунь-25»

Facebook

Прилад приймально-контрольний охоронно-пожежний (ППКОП) «Лунь-25» призначений для контролю стану шлейфів охоронної та пожежної сигналізації, включених по двухпроводной схемі, а також управління світловими і / або звуковими оповещателями і передачі сповіщень на пульт централізованого спостереження (ПЦС) бездротового каналу зв’язку GSM «Орлан» або працювати автономно – події передаються на призначений для користувача центр спостереження «Phoenix-Web» (сторінка зареєстрованого користувача на сайті в мережі Інтернет) або за допомогою коротких текстових сообще ний (SMS) на мобільні телефони користувачів.

ППКОП розміщений в корпусі і складається з основного блоку і одного або двох пристроїв, що підключаються індикації і управління (УІУ). Як УІУ можуть застосовуватися (поставляються окремо):
● УІУ «Лінд-7» (з функцією зчитування електронного ключа);
● УІУ «Лінд-11ТМ» (з функцією зчитування електронного ключа);
● Пристрій для читання безконтактних ідентифікаційних карт стандарту EM-Marine «Лінд-EM»;
● УІУ «Лінд-9м3» (клавіатура);
● Антівандальний зчитувач електронних ключів TouchMemory.

В залежності від варіанту виконання, на лицьовій панелі основного блоку ППКОП може бути встановлений зчитувач електронних ключів TouchMemory або зчитувач безконтактних ідентифікаційних карт. Варіанти виконання наведені нижче:
Варіант виконання / Вбудований зчитувач
«Лунь-25» / Не передбачено
«Лунь-25Т» / Зчитувач ключів TouchMemory
«Лунь-25Е» / Зчитувач безконтактних карт EM-Marine
«Лунь-25ТЕ» / УІУ «Лінд-25»

ППКОП підтримує до 17 провідних зон, 5 з яких розташовані на платі основного блоку. Решта провідні зони підключаються за допомогою адресних модулів розширення «АМ-11» (до 4 модулів, кожен з яких забезпечує додаткові 3 зони). ППКОП підтримує до 10 бездротових зон / брелоків через додатковий радіоприймач, який встановлюється в корпусі основного блоку. Типи радіосистем, їх робочі діапазони частот і моделі радіоприймачів для них наведені в інструкції. Всі зони можуть бути розділені на 2 групи, для управління кожної з яких передбачено до 16 ключів і до 7 номерів мобільних телефонів. Для передачі подій на ПЦС і віддаленого управління можуть використовуватися канали мобільного зв’язку мережі GSM (GPRS або Voice), а також WiFi (з подальшим виходом в Internet). Сумісність вищевказаних додаткових УІУ приведена в таблиці 3. ППКОП використовує шифрування AES-128 протоколу зв’язку з ПЦС «Орлан».

Поставляється без АКБ. Параметри АКБ (гелевий обслуговуються герметичний свинцевий акумулятор, наприклад типу PowerSonic PS1223), напруга, 12 В / ємність, 2,3 Ач